Sjednica povjerenstva za odabir gerontodomaćica – gerontodomaćina

maska

Povjerenstvo za odabir zaposlenika na projektu „Poboljšanje kvalitete života branitelja Daruvara“ odabralo je devet kandidata za gerontodomaćina-ca , te jednu  kandidatkinju  za socijalnog radnicu. Zaposlenici-ce će pružati pomoć korisnicima projekta.  Zaposlenici –ce počinju sa radom 14.04.2020. godine. Povjerenstvo čine: Krešimir Ivančić, predsjednik povjerenstva, Staša Pilizzari i Davor Marić kao članovi povjerenstva.
U skladu sa uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite svim zaposlenicima bit će podijeljena zaštitna oprema te upute za rad u skladu sa pandemijom  koronavirusa (COVID-19) kako bi se mogućnosti prenošenja zaraze svele na minimum.  U tijeku je nabava zaštitne opreme i dezinfekcijskih sredstava koji će biti na raspolaganju zaposlenicima.
Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Suvenir Arbor iz Sirača donirala je za početak provedbe našeg projekta 30 maski za lice, kako bi naši gerontodomaćini-ce mogli sigurno u obilaske korisnika. Zahvaljujemo im na tome!

Skip to content