Završna konferencija projekta „Poboljšanje kvalitete života branitelja Daruvara“

IMG_20220201_111142

Dana 01.02.2022. u prostorijama Društveno – kulturnog centra Daruvar u 11 sati održana je završna konferencija projekta „Poboljšanje kvalitete života branitelja Daruvara“ na kojima je prisustvovalo 45 uzvanika, partnera, suradnika, branitelja i predstavnika medija. Program završne konferencije započeo je uvodnom riječi nositelja projekta te predsjednika Udruge HVIDR-a Daruvar, Krešimira Ivančića. Zatim se uzvanicima u ime partnera projekta obratio glavni tajnik GO UHDDR-a Daruvar Davor Marić. Potom je jedna od voditeljica projekta, Sanja Bogdan Pavlović, predstavila projekt nakon čega su završnu riječ o samom projektu dali zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi, bivša ravnateljica Razvojne agencije Daruvar, Danica Cetin Pajer te ravnatelj Centra za socijalnu skrb Daruvar, Zvonko Kovačić. Također su završnoj konferenciji sudjelovali i mediji među kojima je bio Radio Daruvar, Bjelovarski list i Jednota.

Prisutnima su prikazani rezultati prvog europskog projekta kojeg je Udruga HVIDR-a Daruvar provela. Prezentiran je cijelokupni rad u ova 24 mjeseca. Udruga je projektom zaposlila devet gerontodomaćina koji su pružali pomoć u kući hrvatskim braniteljima u potrebi, jednu socijalnu radnicu koja je pružala psihosocijalnu pomoć te jednog voditelj projetka. Projekt je uspješno priveden kraju te se nadamo što skorijem javnom pozivu koji će omogućiti nastavak projektnih aktivnosti koje smo do sada provodili.

Za detaljnije informacije o tijeku završne konferencije možete pogledati objavu Radio Daruvara na sljedećem linku: https://www.radio-daruvar.hr/zavrsna-konferencija-projekta-poboljsanje-kvalitete-zivota-branitelja-daruvara/

Skip to content